CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

LilySlim Weight loss tickers

LilySlim - Personal pictureLilySlim Weight loss tickers

Sarah JM @ Miss KuNyot

Sarah JM @ Miss KuNyot

Friday, July 1, 2011

Inspection Day..

Tanggal 30 June 2011..first time buat inspection utk PM...malapetaka berlaku hahahaha

Praktikal di W M Malik & Kamaruzaman di Jalan Melayu (lebih dikenali Jalan Masjid India) sgtlah bezshhhh huhu..3 mgu pertama sy ditempatkan di dept Valuation...3 mgu selpsnya di dept PM (Property Management)...4 mgu lg akan berada di Val Dept blk la...Skrg nie baru 2 mgu kt PM...

Semlm la kan...pegi la inspect Segi College kat South City Plaza, Seri Kembangan...Sy pegi bwk kete...kete sendiri plk tu...MyV Putih...hahaha tipu je..Miss Kunyot x hbs bljr lg bwk kete so xde lesen lg...kete? Lagi la xde....ngeheee

Lukman yg bwk sy g inspect..die staff kat PM nie...bhgn PM nm die x sm sgt ngn val...nama dept PM nie ha..."MALIK & KAMARUZAMAN" sahaja...seng nk menyebutnya hohoh0...ha citer ckit psl Lukman nie...umur die muda ckit...21 je...so pegi inspect ngn die

Hahaha rupa2nya tmpt yg dituju nie dekat je dgn The Mines...Teringt la ke BF yg hrtunya bwk sy dating ke sn smpi sesat2 hahaha...Sampai je kat ctu...baru sy tau rupanya2 South City Plaza tu sejenis Edu-Mall...yg mn kat dlm plaza tu ada mall ngn ada tmpt bljr...selain dr Segi College, ada lg apa tah lupa nm die...

Ok pastu kitorg pun amek gmbr dinding, tangga, motor, suis, mcm2 la...nie sume kite kene cek..kot la ada crack ke...berkarat ke..ada leakage ke..ok dh siap amek gmbr...cpt2 la nk blk sbb nya takot sgkut dgn jem roti tu....hahaha jam yg kat jln tula...

Ha nielah part malangnya malapetakanya...tgh kt jln nie tbe2 je kete berbunyi pelik...kitorg dh cuak dh...ha sudah nape plk nie...pastu elok je lampu merah...so staff nie kuar la tgok jap...rupa2nya ada x tau la paku ke apa tp rupanya mcm paku tp die bsr gedabak...hah ambik kene tayar...PaNciT.....

Dicabutnya bnda tu agak lama smpi luka tgn...mmg pancit teruk la nie..lampu dh hijau kitrg bergerak la kemudian cr tempat tok berenti sbb nk tukr tayar..try punya try x berjy tukr...sian die dh lm x wt keje berat so dh x kuat nk tukr tayar nie..terpksa la die kol kwn2 die mtk tolg...

Lps kwn die tlg tukrkn tayar...kitrg g bengkel plk baiki tayar yg dh bocor td..kenala dlm RM 30...nsib x beratus...pastu barulah blh hntr sy blk..smpi umah dlm kul 7 jgk la...hai smpi ke mlm g inspection kan...cian...itulah...x taulah benda yg mcm paku tu dibuang org kat tgh jln ke or terjatuh kat jln ke or tercabut kt tgh jln ke x tau lah...

Kalo org buang...jgnla wt cmtu lg...sian pengguna jln ry yg lain..hbs duit tau...nk baiki2 tu sume...ha tujela yg malangnya....tp hikmahnya ceh....hehehe...sy dpt tgok cmna org tukar tayar haha...oklah smpi di cni saje...

Tata..Assalamualaikum