CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

LilySlim Weight loss tickers

LilySlim - Personal pictureLilySlim Weight loss tickers

Sarah JM @ Miss KuNyot

Sarah JM @ Miss KuNyot

Saturday, December 11, 2010

MnS~~GENTING Memories



Assalamualaikum....pada ketika ini sy telah mendapat satu keje yg penting iaitu "xde pape keje dan dgn pantasnya mengisi post kat blog". Hahahaha nie memang dh xde kijo nama nya. Nampak tak gmbr kt atas tu, kalo x nmpk, nnti umuq x pnjg haha. Gurau je. Gambar kt atas tu adlh wktu sy pegi double date kt GENTING. So, kat cni adala sy letak sikit beberapa gmbr (edit dulu hoho). Gmbr psgn lagi satu xde dlm nie. Waktu naik Gondola (x tau la btol ke idak nm nya), huhu sgt tinggi dan sejuk sbb kene kabus. Maamin la yg asek ckp sejuk. Sy x sgt sbb hohohoho sy kaku dek kerna gayat naik bnda yg tgi. Dua2 belah tgn nie pegang kerusi kt dlm tu dgn erat skali. Sebelum naik yg nie, kitrg naik yg mcm Kapal Laut hayun2 mcm buaian tu. VIKING kot nm die. Hah, sy x pernh n xde lgsg pengalmn maen2 benda yg menyeramkn nie. Wktu naik tu sy hahahahaha tutup mata terus dan air mata terkeluar sedikit.





Inilah die Maamin. InsyaAllah kalo kami diberi jodoh yg sgt baik, kami akan berkahwin hingga dpt anak dan cucu dan seterusnya. Kitorg main yg mcm kayuh2 tu..huhu x tau la apa namanya. Pakai jacket keselmtn yg busuk nya amat lah teramat. Haishhhh!!!! Tapi kami enjoy.




Inilah sy, SITI SARAH BINTI JAMALUDIN. Sy jgk ada nm samaran (bukan nickname yea). Antaranya ialah; Miss Kunyot, Sarah JM, Cikunyot dan SooYoung(ada 2 maksud:nm sorg artis Korea dlm SNSD dan maksud dlm BI la iaitu sgt muda) hahaha. Waktu kayuh benda nie, kasut sy asek nk tertanggal je. Yelah sbb kasut sy tu terbesar saiz nya hohoho.





Bergmbr2 berposing2 la kan..huhuhu dua2 x pernh g GENTING. Sejuk nya bile ada kabus tebal nie mcm haishhh lagi dasyat dari waktu sy g China ritu. Kene air ckit habiskah hahaha.

Ok lah. Ini saje dr sy yg x berapa rajin menulis. Kt bwh nie sy paparkan sedikit shja gmbr. X larat nk uplad. Hehehe enjoy.....~~~~~~~












Monday, December 6, 2010

Miss Kunyot is Study





MySpace




SARAH@MISS KUNYOT NAK STUDY FOR THE LAST PAPER....VERY2222 GIGIH....GAMBATE!!! AJA2 FIGHTING!!! Daaaaaaaaaaa..............

Saturday, December 4, 2010

Kenduri~~Sunat Si Anak Buah

03/12/10
Pukul 2 tgh hari selepas org lelaki tlh habis solat Jumaat, saya pun bergerak ke umah akak sy yg ke 5. Dgn menaiki komuter ke Seremban maka sampailah di sana. Tidak lama selepas itu akak sy yg ke 3 pun dtg bersama2 anak nye yg sorg muke mcm Cina, sorg Jepun dan sorg KOrea.

Malam tu nk tdo awal sbb sy penat tapi haiyyyaaa anak2 buah tadi kacau la plk. Mula2 Nina nak tdo sm ngn makteh(saya la) nya nie, ok xpe sy ok je. Tapi pastu 2 3 kali sy dah terlelap die panggil, "makteh nak kencing" hahahahaha...penat nya byk kali pulk tu. Pastu dtg pakwe Cina ngn adik Korea, mak teh nk tdo sama. ok masuk la berempat tdo atas satu katil. Pastu tiga2 tu kata, "makteh nak kencing". hahahahahaha apala budak2 nie. Dah tu tiga2 g masuk tandas. Pastu diorg keluar g main tikar ABC, ok seng ckit. Eh tak, datang lagi. Budak Jepun nk air, hai turun la bawah. pastu nek atas balik diorg main tikar getah. Ok apalagi saya masuk bilik dan kunci pintu hahaha. Adala jgk sekali tu diorg ketok tp sy x layan.

04/12/10
Pukul 11 pagi betolak ke umah akak yg pertama sekali. Nak g kenduri kat umahnya la. 28 ritu anaknya sunat, 4hb nie baru wat kendurinya. tp kitorg g umah Tok Bulat dulu, tlg msk kt sn. Sampai2 je sy dh kene garami dan kunyiti ayam KFC(ceh KFC,ayam gorg jela). Pastu baru balik umah kak LOng. Smpi sana plk tlg potg nenas, potg bawang tok dibuat acar. Pastu tlg apa lagi, tolong makan wahahahahhaha....

Malamnya tu baru majlisnya. Sy pakai baju kebaya kakak ke 5(die punya dulu). Pastu dok la men kamera abg(amat). Men bersama2 adik2 tercinta Minah and Mardhiah. Pastu dh siap mkn, adik2 ngn abg balik bersama bapak. Pastu sy ngn kakak no 5 pun balik. Sebab sy nk balik awl, exam ada lagi satu paper huhu.

05/12/10
Pukul 10 kot naek komuter dari Seremban ke KL Sentral. Then, sampaila ke Kolej Kediaman Pertama, Universiti Malaya pada pukul 12 tgh hari. Sampai2 di bilik hmmm k fine...mls nk citer. Ok pastu g makan KFC ngn Maamin. pastu balik. Pastu tdo. Then bangun solat zohor. Then, kat laptop nie la.Ok....out huhu