CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

LilySlim Weight loss tickers

LilySlim - Personal pictureLilySlim Weight loss tickers

Sarah JM @ Miss KuNyot

Sarah JM @ Miss KuNyot

Sunday, March 28, 2010

Cis.......geram

cissssss..............penat bgun pagi..dtg awl...lectrer x smpi2 lg nie...adoiiii nak balik x leh sbb ada kls yg kul 11.30 plk..hadoiiiiii

dah la cek umissiweb ada hutang lg RM 265..dlm bank xde duit..kakde br bg tapi tu tok IP..cmn nie..tkkn nk mntk kat bapak...huuuu uwwwaaaaaaaaaaaaaa

harini mmg nasib malang..pdn la mlm td rs x tenang...rs sedey rs mcm ada sometin bad akn happen...

YaAllah..tolonglah hambamu ini...hambamu ini dalam kesempitan wang..huuuuu...amin

Saturday, March 27, 2010

I got U Babe...

Salam.....dah pagi hehe..hari nie bgun pagi bile dgr azan subuh...before dis yg pebenda nm die tah..ala yg mcm pembesar suara kat Blok B nie rosak..tu yg x dgr azan...igtkan kolej nie dh xleh wat azan kuat2...

hehe...dh bgun g la tapau sarapan pagi..nak wat cmn..buah hati x bgun2...hahahahahaha...hmmm pastu oleh krn nak hilgkan ngntok..bukak la emel, fb, download lagu Girls Generation...hehehe

k pastu nie nk bc buku eco sbb ada dpt take home test..huhu nk tau buku nie dr mn..dr main lib UM beb..caya takkk..haha fis time pinjm buku kat ctu..
k la...t sy smbg balik

tatata dari saya Sarah JM@Kunyot

Friday, March 26, 2010

Apa nak jadi...

Hai lah manusia..mengapalah kamu hanya pentingkan diri sendiri...kamu hanya tau menyalahkan org lain tanpa menyedari bahawa kamulah yg salah sebenarnya...

Susahkah untuk menerima buah fikiran serta pendapat dari org lain..kalu asyik fikir bhwa hanya diri kamu shj yg betul, susah la...ada kamu fikir diri kamu tu betul ke tak..mesti takde kan..hmmm dh agak pun...

Lagi satu..bile kamu dh anggap kamu yg betul dan org lain yg slh..dgn diri kamu yg x dpt terima kenyataaN..x dpt terima pendpt org lain..smpi bile2 kamu x akn sedar keslhn kamu..dan smpi bile2 kamu tidak akan geti utk mitak maap..dan smpi bile2 kamu akan berdosa akan KESALAHAN KAMU KEPADA KAMI...

Harap insan yang bergelar MANUSIA akan sedar..hayatilah

Monday, March 22, 2010

Now...and Nite

Hadoyai...nak tau tak..ulon letih bangat..mata dah nak terkatup..hindak guring..tapi xleh..ulon bergawi'..wat asgmnent..

Rasa kada hingkat bahinak..hehehe..tapi sabar ajela..wpun bayut..wat jela slow2..hihi..tibe2 teringat kat bapak..bapak i miss u hehehe...

hmmm...nanti ulon akan begawi jual beg pulak..sapa nak beli btau yea..nak kumpul duit g China...amun nam g China..hahahaha

ayooo narnya ulon saje try writing in Bahasa Ibunda..hihi harap btul..

k smpi di sini sajelah..tata

kat bawah nie ada sajak dalam bhsa banjar...hayatilah

Tungkaran Kadada Lagi

Bahari kasitu pang kami mandian
Diyang Galoh batatapasan
Papagian ari hudah baurang
Batajak tihang kayu ramuan pirut pirut
Balantai paring babalah dua
Jarang jarang
Bagagamat amun bajalan luko tabarusuk
Panjang parak sabalah malintang sungai
Takuliling banta mambari takutan
Punggur ara tuha ganal di higa nya
Basangkutan cuntang, cicibukan hagan bakubui
Disasala lubang basumpal burus awan sabun
Hagan mandi
Hagan tatapasan
Mancarunung banyunya amun pasang
Bahari kasitu pang kami patang2
Maunjun patung, saluang kacapisan
Sasakali taulihi lundu awan sangiringan
Higa mahiga parupuk liut liut ditampur angin
Babunyi rami amun sunyi
Ludus jalannya hagan kalaluan
Tungkaran
Naung haja disitu
Di bawah rampun ara ganal liar
Bajurai jurai akarnya
Hagan piruhutan kakanakan
Baayun ayun tinggi tajun bacabur
Bahari kada sunyi tungkaran nintu
Barucau haja kukulaan
Barami rami mamandiran
Kuya manguya kahidupan saharian
Hahalolong amun ada Utuh nang cakah banyanyi
Hilum hiluman Diyang mandi bakamban
Bilang asa bagantar bumi
Mangguroh amun timpil lalu
Tungkaran
Banyak haja ganangan kita
Hahanyaran ni aku kasitu
Bailang
Tagah kadada lagi mahantas handak kasitu
Kada baurang lagi… ranai riip
Rupa rupanya
Tungkaran nintu kadada lagi

Thursday, March 18, 2010

Comparison Method

COMPARISON METHOD..ngeheeee


Gambar di atas merupakan "Subject Property" yang bernama Sarah JM@Kunyot. Details mengenai SP ini dinyatakan spt di bawah :


BDAY : yg ke 20
TEMPAT DISAMBUT : pigeon hole, KK1
DISAMBUT DENGAN : kek yang mahal harganya



Gambar di atas merupakan "Comparable 1" yang bernama Maamin Kaka@Villa. Details mengenai C1 ini dinyatakan spt di bawah :


BDAY : 21
TEMPAT DISAMBUT : di pondok berdekatan dgn rumah Master, KK1
DISAMBUT DENGAN : tepung, telur, air..


So mari kite wat adjusment...hehehe


Actually, nie gmbr bday sy yg ke20 ngn bday balak sy yg ke21 hehe..saje je nk rewind balik..kat bawah nie sy bubuh gmbr lg..tgok la yea..pastu korg adjust la brp % nak bagi..