CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

LilySlim Weight loss tickers

LilySlim - Personal pictureLilySlim Weight loss tickers

Sarah JM @ Miss KuNyot

Sarah JM @ Miss KuNyot

Tuesday, August 17, 2010

Demam oh Demam

Pada suatu hari iaitu Jumaat petang, Cik A pergi ke pasar menaiki motor bersama adik lelaki nyer. Tibe2 hujan turun dgn lebatnyer. Sebelum mereka pergi, Cik A sempat bertya pd sy, adakah patut die x pegi sebab die sudah berjnji pd adik nyer. Akhirnyer, mereka pun pergi juga. Nak dijadikan ceritanyer, Cik A pun demam malam tu sampai la sekrg. Dh nk dekat 5 hari tau. Demam Cik A nie kejap surut dan kejap panas balik.

Tuan punya blog nie plk, x habis2 batuk berK----.......hmmm dh dua hari penin2 sampi x pegi kls satu hari. Sekrg nie musim demam. Rasanyer sistem imun saya nie dh x kebal kot. Yela setiap hari msti sy ada bersin. Kalo dulu nk bersin nie punyala susah...aigoo aigoo huhuhu

Harap2 rumet sy yg lg sorg iaitu Cik SC@W x berjangkit la yea.

Kesimpulannyer...jdla seorg akak or abg or adik yg baik terhadap family sendiri. Tgok spt Cik A yg sanggup berhujan demi janji pergi pasar malam pd adiknyer yg tercinta.

Semoga Cepat Sembuh Cik A...ahakkkzzzsss

3 comments:

MomTom said...

siapa tu? nak kawen ngan dia lah

Anonymous said...

hahaha sarah,
saya dah baca dah entri ni..
thank you jaga saya mase saya demam
love u!

Siti Sarah Jamaludin said...

along...apip nak kawen ngn awk..