CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

LilySlim Weight loss tickers

LilySlim - Personal pictureLilySlim Weight loss tickers

Sarah JM @ Miss KuNyot

Sarah JM @ Miss KuNyot

Saturday, August 21, 2010

Sayu..hati ini makin sayu

Ramai penghuni2 kat kolej nie balik time weekend...tapi kite nie xleh balik...risaukan ke asemen,thesis,test,bla2.......


Sayu... hati ini makin sayup
Rindu... terkenangkan desa permai
Wajah ayah bonda bermain di mata
Mengajak ku pulang ke desa
Di hari bahagia hari raya


Rindu kat bapak, x sabar nk buke pose ngn bapak kite. Bapak kite ckp kalo bz xpela,xyah la balik...nk raya t balik la...huhu sporting giler kan bapak kite nie..


Rindu juga kat arwah mak. Bebelan nyer sgt sedap tok didengari. Huhu kalo la mak ada lagi, mesti seronok, leh dgr bhsa banjar. Kalo bapak kurg ckp banjar ckit. Al-Fatihah buat mak ku yg tercinta.


Duhai ayah bonda ampunkan anakanda


Sempena nak sambut Hari Raya Aidilfitri nie, saya ingin memohon maaf kpd bapak yg tercinta, arwah mak, mak cik(mak tiri), kak long n family, kak ngah n family, kak de n family, kak anjang, kak andak n family, abg tunggal ku yg satu, adik ku aminah, adik bongsu ku yg plg ku sygi mardhiah.....semoga raya kali ini kite dpt berkumpul bersama..

5 comments:

MomTom said...

xpe, sara. raya nnti balik la.
sebenarnya sedey sebab ramai kwn balik waktu weekend, ataw sedey sebab ada org len balik waktu weekend?

Siti Sarah Jamaludin said...

sbb org len blk....hmmmm sedey sgt2

ateh said...

sara...sbr la..kn ade byk keje..leh settlekn keje dlu..nnt da elok,discuss elok2...sarah kn kuat...:) anyway,slamat berbuke...

Siti Sarah Jamaludin said...

hahahahaha ok..

MomTom said...

tp dah lma x nmpk sarah dkt facebook