CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

LilySlim Weight loss tickers

LilySlim - Personal pictureLilySlim Weight loss tickers

Sarah JM @ Miss KuNyot

Sarah JM @ Miss KuNyot

Saturday, December 4, 2010

Kenduri~~Sunat Si Anak Buah

03/12/10
Pukul 2 tgh hari selepas org lelaki tlh habis solat Jumaat, saya pun bergerak ke umah akak sy yg ke 5. Dgn menaiki komuter ke Seremban maka sampailah di sana. Tidak lama selepas itu akak sy yg ke 3 pun dtg bersama2 anak nye yg sorg muke mcm Cina, sorg Jepun dan sorg KOrea.

Malam tu nk tdo awal sbb sy penat tapi haiyyyaaa anak2 buah tadi kacau la plk. Mula2 Nina nak tdo sm ngn makteh(saya la) nya nie, ok xpe sy ok je. Tapi pastu 2 3 kali sy dah terlelap die panggil, "makteh nak kencing" hahahahaha...penat nya byk kali pulk tu. Pastu dtg pakwe Cina ngn adik Korea, mak teh nk tdo sama. ok masuk la berempat tdo atas satu katil. Pastu tiga2 tu kata, "makteh nak kencing". hahahahahaha apala budak2 nie. Dah tu tiga2 g masuk tandas. Pastu diorg keluar g main tikar ABC, ok seng ckit. Eh tak, datang lagi. Budak Jepun nk air, hai turun la bawah. pastu nek atas balik diorg main tikar getah. Ok apalagi saya masuk bilik dan kunci pintu hahaha. Adala jgk sekali tu diorg ketok tp sy x layan.

04/12/10
Pukul 11 pagi betolak ke umah akak yg pertama sekali. Nak g kenduri kat umahnya la. 28 ritu anaknya sunat, 4hb nie baru wat kendurinya. tp kitorg g umah Tok Bulat dulu, tlg msk kt sn. Sampai2 je sy dh kene garami dan kunyiti ayam KFC(ceh KFC,ayam gorg jela). Pastu baru balik umah kak LOng. Smpi sana plk tlg potg nenas, potg bawang tok dibuat acar. Pastu tlg apa lagi, tolong makan wahahahahhaha....

Malamnya tu baru majlisnya. Sy pakai baju kebaya kakak ke 5(die punya dulu). Pastu dok la men kamera abg(amat). Men bersama2 adik2 tercinta Minah and Mardhiah. Pastu dh siap mkn, adik2 ngn abg balik bersama bapak. Pastu sy ngn kakak no 5 pun balik. Sebab sy nk balik awl, exam ada lagi satu paper huhu.

05/12/10
Pukul 10 kot naek komuter dari Seremban ke KL Sentral. Then, sampaila ke Kolej Kediaman Pertama, Universiti Malaya pada pukul 12 tgh hari. Sampai2 di bilik hmmm k fine...mls nk citer. Ok pastu g makan KFC ngn Maamin. pastu balik. Pastu tdo. Then bangun solat zohor. Then, kat laptop nie la.Ok....out huhu

2 comments:

miSz TiQue said...

kte pon bru blik..tgok abg kawen kt ipoh.pdhl esok exam..huhu

Siti Sarah Jamaludin said...

eh kalo case tiqah sm ngn sayang combi la...sebiji sgt2...